νέα

 

Ενημερωθείτε για τα νέα του Δικηγορικού Γραφείου στην Πάρο, PAROSLAW και μάθετε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο νομικό κλάδο.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης τα γραφεία μας δέχονται νέους για βοήθεια στο επιχειρηματικό τους ξεκίνημα στις Κυκλάδες

Τολμάς να επιχειρείς στην Ελλάδα σήμερα ; Είσαι κάτω από 25 χρονών και αναλαμβάνεις επιχειρηματικό ρίσκο; …..Ωστόσο, απογοητεύεσαι από την διαδικασία! Ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Το δικηγορικό μας γραφείο, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, συναντά δωρεάν κάθε Τετάρτη από 12:00 έως 14:00 νέους κάτω των 25 ετών που προσπαθούν να κάνουν το επιχειρηματικό τους ξεκίνημα στις Κυκλάδες. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε τα επιχειρηματικά σας σχέδια προκειμένου να χαράξουμε μαζί μία a la carte στρατηγική συμβουλεύοντάς σας, χωρίς καμία δέσμευση. Στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας όσους επιμένουν να ονειρεύονται και να αντιστέκονται. Οι συναντήσεις γίνονται είτε στο δικηγορικό γραφείο Πάρου ή Αντιπάρου είτε μέσω Skype Call στο όνομα ParosLaw με εκπρόσωπο της ομάδας. Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε μας στο 22840.23993 (υπεύθυνη επικοινωνίας κα. Κωνσταντίνα Μ. Τριβιζά)

Ανανεωμένο website για το Δικηγορικό Γραφείο PAROSLAW

Η νέα ιστοσελίδα του Δικηγορικού Γραφείου PAROSLAW είναι online. To www.paroslaw.gr είναι ένα πλήρως δυναμικό, πολύγλωσσο και SEO friendly site με σύγχρονο και minimal σχεδιασμό, που στόχο έχει να πληροφορήσει το κοινό για τους τομείς δραστηριότητας, τις υπηρεσίες και τις διάφορες εξελίξεις όσον αφορά το Δικηγορικό Γραφείο PAROSLAW, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους επισκέπτες του website να επικοινωνήσουν άμεσα με την εξειδικευμένη ομάδα του δικηγορικού γραφείου για την υπόθεση τους μέσα από την online φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου website του δικηγορικού γραφείου ανέλαβε και ολοκλήρωσε η εταιρεία Honest Partners, εξειδικευμένη σε ιστοσελίδες του Νομικού κλάδου.

Νέο γραφείο στην Αντίπαρο

Το Δικηγορικό Γραφείο PAROSLAW τώρα και στην Αντίπαρο, στη Χώρα Αντιπάρου πλησίον ΕΛ.ΤΑ.