προφίλ

Το Δικηγορικό Γραφείο PAROSLAW στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών, με διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο της νομικής θεωρίας, νομοθεσίας και νομολογίας αλλά και της οικονομικής πραγματικότητας, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες, τόσο σε επίπεδο συμβουλευτικής δικηγορίας και εξώδικης υποστήριξης όσο και ενώπιον των αρμόδιων Ελληνικών Δικαστηρίων.

Στο Δικηγορικό Γραφείο PAROSLAW έχει δοθεί μία νέα διάσταση στη διαχείριση των υποθέσεων. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση των ζητημάτων των εντολέων, επονομαζόμενη ως «ολιστική δικηγορία», σύμφωνα με την οποία παρέχεται πρωτίστως Νομική Υποστήριξη, δευτερευόντως Οικονομική-Φορολογική καθώς και Ψυχολογική Υποστήριξη στον εντολέα μέσω της ψυχολόγου – συνεργάτιδος του Δικηγορικού Γραφείου.

Το δίκτυο έμπειρων συνεργατών τόσο σε όλες τις Κυκλάδες όσο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Κρήτη εξασφαλίζουν άμεση και εξατομικευμένη λύση σε κάθε σας ανάγκη που χρήζει νομικής υποστήριξης. Επίσης, το Δικηγορικό Γραφείο PAROSLAW δύναται να διαχειριστεί νομικές υποθέσεις και να παράσχει νομικές υπηρεσίες τόσο σε Έλληνες όσο και σε αλλοδαπούς εντολείς στην αγγλική αλλά και τη γαλλική γλώσσα, καθώς είναι το γαλλόφωνο δικηγορικό γραφείο Πάρου, το μόνο επίσημα προτεινόμενο από την Γαλλική Πρεσβεία της Ελλάδος για τις Κυκλάδες.

Γεωργία Θ. Μελανίτη, Master in Juris
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Β’ Ιδιωτικού Δικαίου με κατεύθυνση στο Εμπορικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου από το 2003, διατηρεί γραφεία στην Πάρο και στην Αντίπαρο, ενώ δραστηριοποιείται ενεργά ως ανεξάρτητη δικηγόρος σε όλες τις Κυκλάδες, με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης ζητήματα αστικού και εμπορικού και τα με αυτά συναφή διοικητικά και ποινικά ζητήματα. Συνεργάζεται, ως ανεξάρτητη νομική σύμβουλος πολλών γαλλόφωνων εντολέων, είναι μόνιμη συνεργάτης της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» στα καταστήματα της στον Δήμο Αντιπάρου, στην Παροικία και Νάουσα του Δήμου Πάρου αναφορικά με την δραστηριότητά της.
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.
Είναι ενεργό μέλος των παρακάτω φορέων:
• Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου
• Athens Legal Advisors
• Σύνδεσμος Εμπορικολόγων Ελλάδος
• Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων

Κωνσταντίνα Τριβιζά
H Κωνσταντίνα Τριβιζά είναι απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετέπειτα απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ‘Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας’ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Είναι υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη του δικηγορικού γραφείου ΜΕΛΑΝΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (Παροικία, Πάρος). Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά ενώ κατέχει πολυετή εμπειρία στη διοικητική υποστήριξη τόσο στο νομικό κλάδο όσο και σε άλλους οργανισμούς.

Αργυρώ Κεφαλά
Η Αργυρώ Κεφαλά είναι υπεύθυνη για τη γραμματειακή υποστήριξη, τη γενική οργάνωση, την εξυπηρέτηση πελατών καθώς και την οικονομική διαχείριση του δικηγορικού γραφείου της ΜΕΛΑΝΙΤΗ Θ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ στην Παροικία Πάρου. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Παροικίας Πάρου, μιλάει αγγλικά ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οικονομική διαχείριση και την υποστήριξη πελατών σε διάφορους κλάδους πέραν του νομικού κλάδου όπως η εστίαση, η λιανική πώληση κ.ά.